Výroční valná hromada 2016

V pátek 2. prosince jsme jako první sbor v pocinovském okrsku uskutečnili výroční valnou hromadu. Zúčastnilo se jí 25 členů a 17 hostů, takže vizuálně byl sál naplněný.

Náplň jednání byla klasická jako každý rok, změnil se však obsah zprávy jednatele Jiřího Grösla, protože každý rok je v naší činnosti v některých bodech stejný a v některých jiný.

Náš sbor má 39 členů a 3 hasičky, z toho je 8 členů, kteří nemají v Loučimi stálé bydliště. Naše činnost je zdokumentovaná na těchto stránkách, stačí tedy zabrousit v rubrice hasiči na fotoalbum. Hlavní akce jsou také popsány v článcích Domažlického deníků - odkaz je zde.

Další zprávu podal pokladník, který oznámil mimo jiné i zakoupení 3 vycházkových uniforem, takže staré světle modré už jsou u nás minulostí. Po zprávě revizora byla se přítomní seznámili s plánem činnosti. Byla přijata nová členka Aneta Švábová, a potom dostali Josef Černý a Karel Halada ml. medaili za věrnost (10 let), Mirek Kacerovský za 20 let členství  a Václav Široký a Viktor Siran za 40 činnosti v hasičském sboru.

Následovala diskuse a zdravice zástupců okolních sborů, usnesení a závěr. K večeři bylo klasické vepřo-knedlo-zelo a potom zahráli manželé Trefancovi.